Få den rene jente-estetikken uten alt arbeidet!

Get the clean girl aesthetic without all the work!

Ok, så vi alle kjenner og elsker den uanstrengte, elegante, rene jentestemningen som foregår akkurat nå. Men herregud, det er VANSKELIG å oppnå et "uten sminke"-utseende når du faktisk må legge lag med sminke på huden din for å skjule kviser, mørke flekker og urenheter. Stol på meg, jeg har vært der. 

Det er virkelig noe så forlokkende med nesten ingen sminke og en elegant frisyre, men det vil virkelig vise seg eventuelle ufullkommenheter i huden din. 

Jeg prøvde alle slags opplysende primere og concealer med høy dekning, men ingenting ga meg den uanstrengte gløden innenfra. 

Når jeg begynte å inkludere Perfect Skin Kit i rutinen min med jevne mellomrom, begynte jeg VIRKELIG å merke en STOR forskjell. Å drikke 3 liter vann om dagen vil bare gjøre så mye. Tilsetningen av klinisk beviste naturlige urter, vitaminer og planteprodukter var det virkelige vendepunktet for huden min. For ikke å nevne den UTROLIG glansen det ga i håret mitt! 

Nøkkelingrediensene som ga meg ren jentehud!

Lustriva 

En klinisk testet ingrediens som har vist seg å gi en hel rekke fordeler, fra å fremme hårvekst og tykkelse, redusere ansiktsrynker, forbedre hudens tekstur, elastisitet og utseende, redusere hudskader fra UV-eksponering og gjenopprette kollagennivået i huden.

 

Hydrolysert kollagen

Hydrolysert kollagen er ganske enkelt kollagen som er blitt brutt ned til fordøyelige peptider. Dette betyr at det kan tas oralt og er lett fordøyelig og absorberes derfor bedre av kroppen. 


Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et nøkkelmolekyl for å fremme og opprettholde hudens fuktighet når det kommer til hudpleie. På samme måte som kollagen er hyaluronsyre allerede syntetisert i kroppen, men miljøpåvirkere og den naturlige aldringsprosessen fører til at produksjonen avtar. Denne vidunderlige ingrediensen oppmuntrer cellene dine til å beholde fuktigheten, og etterlater huden supermyk, lubben og strålende.

Probiotika

Probiotika kan ha et stort potensial for å forebygge og hjelpe huden med eksem, atopisk dermatitt, akne og allergisk betennelse eller ved hudoverfølsomhet.


Dragon's Blood Pulver

Dragon's Blood Tree bidrar til å forbedre hudtonen og konsistensen for å oppnå en jevn, lysende hudfarge. Den har en ansiktsløftende effekt som bidrar til å redusere tegn på for tidlig aldring, inkludert fine linjer, rynker og misfarging.


Granateplefruktekstrakt

Granateple hjelper til med å fylle opp fuktighet i huden for å gi ansiktet en forfriskende glød. Den fremmer en jevn, lys hudfarge ved å effektivt bidra til å falme og forhindre hyperpigmentering og misfarging. Den har også anti-aldringsfordeler for å støtte ungdommelig, strålende hud.

Jeg har nå endelig vinket farvel til foundation & highlighter. Jeg har faktisk selvtilliten til å gå ut hver dag helt uten foundation, og herregud det er befriende! 

 

Prøv det selv i dag! 

 

Snakkes snart, 

K xx

Leser neste

What causes Hyperpigmentation?
You’ve gotta Try This Mango Matcha Smoothie