Er fet hud årsaken til kviser?

Is oily skin the cause of your breakouts?

Fet hud oppstår når talgkjertlene i huden lager for mye talg. Talg er det voksaktige, fete stoffet som beskytter og hydrerer huden. Talg er viktig for å holde huden sunn. Imidlertid kan for mye talg føre til fet hud, tette porer og akne

 

Fet hud kan være vanskelig, og ekstremt irriterende å forebygge og kontrollere. Den beste forebyggingen for fet hud er at en person finner en konsekvent hudpleierutine som fungerer, og holder seg til den. Når fet hud oppstår, kan det være fristende å skjule den med sminke eller prøve alle typer serum og lotion for å tørke den ut. Imidlertid kan visse produkter, spesielt oljebaserte produkter, gjøre symptomene verre eller tette porene. Mange opplever også at kostholdet deres er det som hindrer huden i å fungere. Det er viktig å holde seg hydrert og å prøve å spise et godt avrundet kosthold fullt av fullmat.

 

Mens vi er inne på temaet kosthold, er det heldigvis mange naturlige urter og vitaminer som hjelper naturlig å regulere hudens oljeproduksjon. 

 

Vitamin A bidrar til å forhindre akneutbrudd ved å redusere betennelse og begrense oljeproduksjonen, noe som bidrar til å holde porene klare og raffinerte. Den har en utjevnende effekt som fremmer en frisk, jevn hudfarge, og den støtter sunne fuktighetsnivåer for å opprettholde myk, smidig hud.

 

Vitamin B2 (riboflavin) kan bidra til å bekjempe fett hår ved å regulere talgproduksjonen. Riboflavin bidrar også til å opprettholde sunn, glødende hud. Den bidrar til å redusere tekstur og rødhet ved å virke for å lindre betennelser og bidra til hudens naturlige helbredelsesprosess. Riboflavin støtter også en forbedret hudtone ved å bidra til å bleke pigmentering for å gjenopprette lys, klar hud.

 

White Willow Bark hjelper til med å rydde og rense porene for å redusere kviser, hudormer og tetthet. Den forfiner også huden ved å fjerne overflødig olje og har beroligende egenskaper som reduserer rødhet og irritasjon for å fremme en sunn, forfriskende glød. 

 

Witch Hazel Leaf bidrar til å redusere akneutbrudd ved å fjerne overflødig olje fra huden for å tørke ut kviser. Den forfiner også hudens utseende ved å minimere porene og jevne ut tekstur for en jevn hudfarge. 

 

My Clear Complexion Kit har blitt ekspert formulert med fet hud i tankene, for å hjelpe deg med å forvise kviser, regulere oljeproduksjonen, visne aknearr og hjelpe deg med å få frem din beste hudfarge noensinne. Det er enkelt og greit, bare 2 kapsler av hver per dag. Det er virkelig den perfekte partneren for å hjelpe deg å føle deg bra i huden du er i!

 

Snakkes snart,

K xx

Leser neste

Are hormonal breakouts cramping your style?
Humidity & its effect on the skin