Den skjulte risikoen ved hormonell prevensjon for PMS

The Hidden Risks of Hormonal Birth Control for PMS

Nå er jeg sikker på at jeg ikke er alene om å si at PMS er kjipt! Det er en universell opplevelse som de fleste av oss damer har opplevd på et tidspunkt i livet. Kramper, kvalme, ømme bryster, for ikke å snakke om de tilfeldige tåreutbruddene og berg-og-dal-banen av humørsvingninger. DET SUGER! Så drar du til legen din (som ofte er mann, så har INGEN anelse om hvordan dette er) bare for å få dem til å skrive ut hormonell prevensjon som om de deler ut godteri! 

 

Greia med det er at hormonell prevensjon ikke alltid er det beste for oss. Hvis du er noe som meg, kan ikke kroppen min håndtere noen av de tilgjengelige alternativene, og det har vært en forferdelig periode med gjentatt prøving og feiling. La meg fortelle deg litt mer om hvorfor leger prøver å foreskrive prevensjon for PMS-problemer og hva risikoen er.

 

Bruk av hormonell prevensjon for å lindre PMS-symptomer er ledsaget av mange potensielle ulemper. Mens de tar sikte på å regulere hormoner og forhindre eggløsning, vekker de tilknyttede risikoene, inkludert blodpropp og andre alvorlige komplikasjoner, bekymringer. Kritikere hevder at det å forstyrre kroppens naturlige hormonbalanse kan ha unødvendige og uønskede effekter. I tillegg kan prøving-og-feil-prosessen som er involvert i å finne det riktige prevensjonsalternativet være frustrerende og tidkrevende, ettersom enkeltpersoner kan oppleve ulike reaksjoner og bivirkninger. Dette negative perspektivet understreker de potensielle risikoene, forstyrrelsene av naturlige hormonelle mønstre og utfordringene enkeltpersoner kan møte når de søker lindring fra PMS-symptomer gjennom hormonell prevensjon.

 

Nå er det mye å si for tradisjonell østlig medisin når det kommer til disse irriterende PMS-symptomene. Den tradisjonelle måten er en mildere tilnærming med fokus på urter som støtter kroppen mens den går gjennom den intense berg-og-dal-banen av hormonelle endringer hele måneden. Dette er mine topp 5 tradisjonelle urter som jeg har funnet ut til å være utrolig kraftige i å hjelpe meg med å stabilisere og redusere PMS-problemene mine. 

 

Chasteberry ekstrakt 

Chasteberry fremmer hormonell balanse, lindrer menstruasjonsubehag som oppblåsthet, humørsvingninger og kramper. Dens antiinflammatoriske fordeler støtter også generelt velvære under menstruasjonssyklusen.

 

Kudzu rotekstrakt 

Kudzu rotekstrakt gir flere fordeler for overgangsalder og menstruasjonssyklus. Det bidrar til å redusere hetetokter, nattesvette og andre menopausale symptomer, samtidig som den lindrer menstruasjonssmerter og regulerer menstruasjonssyklusen. I tillegg kan kudzu-rotekstrakt forbedre kardiovaskulær helse, kognitiv funksjon og leverhelse, og redusere betennelse.

 

Dong Quai Root

Dong Quai Root har blitt brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin for sine mange helsemessige fordeler, inkludert lindring av menstruasjonsubehag som kramper og hetetokter, og menopausale symptomer. Den inneholder forbindelser som kan fremme sunn hormonbalanse, støtte reproduktiv og generell helse. Dong Quai Root har også vist seg å ha anti-inflammatoriske egenskaper, redusere angst og forbedre kardiovaskulær helse.

 

Papaya fruktekstrakt

Papaya fruktekstrakt, med sin næringsrike profil og unike enzymer, støtter fordøyelsen, reduserer betennelser og gir antioksidanter for generell helse, inkludert hud og kardiovaskulær velvære. Ved å fremme et sunt fordøyelsessystem og lindre problemer som fordøyelsesbesvær og gass, hjelper det med å bekjempe oppblåsthet.

 

Papaya fruktekstrakt 

Papaya fruktekstrakt, med sin næringsrike profil og unike enzymer, støtter fordøyelsen, reduserer betennelser og gir antioksidanter for generell helse, inkludert hud og kardiovaskulær velvære. Ved å fremme et sunt fordøyelsessystem og lindre problemer som fordøyelsesbesvær og gass, hjelper det med å bekjempe oppblåsthet.

 

Hei, ha det PMS!

 

Snakkes snart, 

K xx

Leser neste

Get rid of wrinkles & fine lines without the needles
The truth about sagging skin