5 urter og vitaminer du trenger å vite om for den beste huden i livet ditt

5 Herbs & Vitamins you need to know about for the best skin of your life

Vi vet alle at det finnes en hel rekke forskjellige vitaminer som er fantastiske for huden din. Men med den enorme mengden alternativer der ute, kan det være forvirrende å vite hva du skal velge.

 

Dette er mine topp 5 urter og vitaminer for ultimat hudhelse og er de som hadde størst effekt på huden min. Dette er grunnen til at jeg sørget for at de ble inkludert i Clear Complexion Kit.

 

Vitamin A - Vitamin A fremmer glødende hud ved å hjelpe til med å falme pigmentering og misfarging for å jevne ut og lysne opp huden.

 

Sink - Sink bidrar til å lysne pigmentering og bidrar til en lys, glødende hud ved å regulere produksjonen av melanin. Det bidrar også til å redusere betennelse og kviser og reduserer synlige tegn på aldring.

 

Rødkløver - Rødkløver bidrar til å bevare en lys, jevn hudfarge ved å redusere akneutbrudd, raffinere porene og minimere tekstur. Det bidrar også til å øke sirkulasjonen for å fremme en sunn glød, og kan fremskynde hudens naturlige helbredelsesprosess for å opprettholde en klar hud.

 

Heksehasselblad - Bidrar til å redusere akneutbrudd ved å fjerne overflødig olje fra huden for å tørke ut kviser. Den forfiner også hudens utseende ved å minimere porene og jevne ut tekstur for en jevn hudfarge.

 

Dragon's Blood Pulver - Dragon's Blood bidrar til å forbedre hudtonen og konsistensen for å oppnå en jevn, lysende hudfarge. Den har en ansiktsløftende effekt som bidrar til å redusere tegn på for tidlig aldring, inkludert fine linjer, rynker og misfarging.

 

Snakk snart

Kallistia xx

 

 

Leser neste

Easter sweet treat indulgences wreaking havoc on your skin?
Has the change in weather been wreaking havoc on your skin?